Challenge

-        Je wordt verantwoordelijk voor de nationale en internationale verkoop van de producten met een eerste focus op de Belgische markt en daarna op de internationale markt (Frankrijk, Nederland en Duitsland).

-        Enerzijds zorg je ervoor dat je top of mind bent bij (interieur)architecten. Je organiseert bezoeken en events waarbij je de verschillende stakeholders samenbrengt om ervoor te zorgen dat de producten in de residentiële markt worden gebruikt.

-        Anderzijds overtuig je professionele schilderbedrijven om de producten te gebruiken. Je nodigt hen uit om Certified Partner te worden via eigen ontwikkelde professionele online opleidingen.

-        Je zorgt voor het openen van HUB’s in architecturaal belangrijke omgevingen in België en het buitenland (Parijs, Nederland en Duitsland).

-        Samen met R&D zorg je voor de verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten. Samen met marketing zorg je voor een sterke online naamsbekendheid.

-        Je stuurt één accountmanager aan en afhankelijk van de groei kan het team worden uitgebreid.

Profile

-        Je beschikt over een winnersprofiel die ernaar uitkijkt om een Liquid Systems, uit te bouwen.

-        Je kan een succesvolle verkoopervaring voorleggen en hebt ervaring met sales strategie in het buitenland. Marktsegmentatie en kennis van specifieke culturen zijn van essentieel belang. Affiniteit met online verkoop is een troef.

-        Je gelooft in sterke merken en hebt een uitgesproken passie voor bouw en interieur.

-        Je hebt de gave om je te begeven in een netwerk van architecten die graag werken met hoogwaardige producten.

-        Je hebt de bereidheid om de techniciteit van onze producten te begrijpen.

Vacancies

-        Je komt terecht in een jong ambitieus bedrijf die ernaar streeft om merken uit te bouwen in exclusieve segmenten.

-        Je krijgt de kans om te ondernemen en je eigen pad te bewandelen. We zijn nieuwsgierig naar jouw input.

-        We zijn bereid een mooi loon aan te bieden.

Apply now

Fundament R&S

Liquidfloors (www.liquidfloors.eu), met hoofdzetel in Zwevegem, is een jong Belgisch ambitieus aannemingsbedrijf gespecialiseerd in unieke gietvloeren. In juli 2021 werd Odilon Creations (www.odiloncreations.be) overgenomen door Liquidfloors. Odilon maakt decoratieve minerale stuctoepassingen voor wanden en vloeren en bereikt daarmee een exclusief segment van de hedendaagse (interieur)architectuur. Recent werd beslist om de producten (pasta’s en stucproducten) van Liquidfloors en Odilon onder de merknaam Liquid System te commercialiseren.
Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 50 89 54 74